Τρίτη 22 Μαΐου 2018

A' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 77-68

 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Μ.Μ.Υ.
 
 
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ   ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 
        Στον πρώτο ημιτελικό του Final Four είχαμε μία επανάληψη του περσινού τελικού καθώς οι Ηλεκτρολόγοι αντιμετώπισαν τους Πολιτικούς Μηχανικούς. Από τα ως σήμερα αποτελέσματα ήταν γνωστό ότι αυτές ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες της Τελικής φάσης, καθώς οι Ηλεκτρολόγοι  ήταν αήττητοι όλη τη χρονιά ενώ οι Πολιτικοί είχαν μόλις μία ήττα.
   Στο  ξεκίνημα του παιχνιδιού οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους Ηλεκτρολόγους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο 10’ με 6 πόντους (19-13). Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο οι ΗΜΜΥ ήταν πολύ πιο παραγωγικοί και χάρη στα τρίποντα των Ρόπουτη (3) και Πρωτούλη (2) στο διάστημα αυτό δημιούργησαν μία διαφορά 16 πόντων (44-28) στο ημίχρονο του αγώνα.
   Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πολιτικοί βελτίωσαν κατά πολύ την άμυνά τους καθώς δέχθηκαν μόλις 11 πόντους και μειώσανε στους 10. Παρ’ όλο που στου τέταρτο δεκάλεπτο οι Πολιτικοί μειώσανε στους 8,οι Ηλεκτρολόγοι βρήκανε λύσεις και άρχισαν και πάλι να χτίζουν διαφορά η  οποία έφτασε στους 14 πόντους.
     Στα τελευταία λεπτά οι ΗΜΜΥ διαχειρίστηκαν σωστά τον χρόνο και κατάφεραν για άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο Τελικό, απέναντι στο  Χημικό αυτή τη φορά, την Πέμπτη στις 4:00 στο Παλαί ντε Σπορ.
    Από την άλλη οι Πολιτικοί  Μηχανικοί θα διεκδικήσουν την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στον Μικρό Τελικό που θα γίνει την Πέμπτη στις 2:00 στο ίδιο  γήπεδο.