Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018

 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 
   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ   2018
 
 
 
 
 

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Ηλεκτρολόγων Μ.Μ.Υ.  κατέκτησε  τον τίτλο του Πρωταθλητή, παραμένοντας μάλιστα αήττητη σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος !

   Για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκε να αποκλείσει  στον Ημιτελικό τους Πολιτικούς Μηχανικούς, οι οποίοι ως τότε είχαν το επόμενο καλύτερο ρεκόρ με μόλις μία ήττα, ενώ στον Τελικό αντιμετώπισαν το Χημικό το οποίο είχε αποκλείσει στην προηγούμενη φάση την άλλη αήττητη (ως τότε) ομάδα της Οδοντιατρικής.

   Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 8 χρόνια η ομάδα των Ηλεκτρολόγων είχε πάρει μέρος 7 φορές σε Final Four, όμως μόλις πέρσι κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλήτρια, αν και είχε πέντε παρουσίες σε Τελικό (μαζί με τη φετινή). Δεν υπήρξε συμμετοχή σε Τελική φάση στην οποία δεν πήραν οι παίκτες της μετάλλιο (2 χρυσά, 3 αργυρά, 2 χάλκινα), και αυτό δείχνει ότι είναι μακροπρόθεσμα η πιο σταθερή και αποτελεσματική ομάδα της περιόδου αυτής,  χάρη και στη συμβολή των προπονητών της Τρουμπούνη και Βουρδέρη.

 
 
 
 
 
 
 ΧΗΜΙΚΟ 
 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 
     Από την άλλη και το Χημικό είχε μία εξαιρετική πορεία, καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά σε Final Four την τελευταία δεκαετία, και μάλιστα έφτασε και στον Τελικό. Η ομάδα τα προηγούμενα 2-3 χρόνια είχε μια ανοδική πορεία στην απόδοσή της, αλλά φέτος ξεπέρασε και τον εαυτό της κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.
 
 
ΜΙΚΡΟΣ  ΤΕΛΙΚΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ    ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 
 
      H ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών έδειξε για άλλη μία χρονιά πόσο ικανή ομάδα είναι, καθώς έφτασε στα τελικά με μόνο μία ήττα, όπου συνάντησε τους Ηλεκτρολόγους με τους οποίους είχαν αναμετρηθεί και πέρσι , αλλά τότε στον Τελικό. Το 2014 ο Τελικός ήταν και πάλι ανάμεσα σε Πολιτικούς και Ηλεκτρολόγους, με τους Πολιτικούς να κερδίζουν τον τίτλο.
 
    Επομένως πρόκειται για άλλη μία ομάδα της διοργάνωσης με πολύ καλά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα, η οποία φαίνεται ότι έχει και μέλλον. Στον Μικρό Τελικό αντιμετώπισε την Πληροφορική, η οποία -όπως και το Χημικό- για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια συμμετείχε σε τελική φάση.
 
      Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 111-88, προετοιμάζοντας τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα για έναν ακόμα καλό αγώνα, αυτόν του Τελικού.
 
 
 
 
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
 
 
 
 
 
     Στις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το αγωνιστικό μέρος του Τελικού, τους νικητές των βραβείων Πρώτου Σκόρερ και Πολυτιμότερου Παίκτη και  φωτογραφίες από τις απονομές .