Τρίτη 21 Μαΐου 2019

FINAL FOUR ΑΝΔΡΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 83-76



  Ο δεύτερος Ημιτελικός της ημέρας ήταν άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ίσως ένα από τα καλύτερα σε Τελική φάση την τελευταία πενταετία !
  Αντίπαλοι δύο πολύ καλές ομάδες. Η Φαρμακευτική η οποία πρόπερσι κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο και η Οδοντιατρική η μοναδική  αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος.


ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ



ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ





   Στην πρώτη περίοδο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (19-17), σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Την δεύτερη περίοδο οι Οδοντίατροι βελτίωσαν την άμυνά τους και έκλεισαν το ημίχρονο με διαφορά 11 πόντων.

  Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Φαρμακευτική  άρχισε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και με σωστότερες επιλογές μείωνε τη διαφορά (68-53).
   Παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών για τη Φαρμακευτική, ο ρυθμός τους συνεχίστηκε και στο 4ο δεκάλεπτο, όπου φάνηκε η διαφορά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης καθώς έδωσαν ένα ρυθμό που οι Οδοντίατροι δύσκολα μπορούσαν να ακολουθήσουν.
   Αυτό οδήγησε σε πολλά λάθη από την πλευρά τους, τα οποία η ομάδα της Φαρμακευτικής μετέτρεπε σε αιφνιδιασμούς και καλάθια.

   Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στην πρωτοπορία στο σκορ, το οποίο στην ουσία κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, όταν οι Οδοντίατροι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά στο ένα καλάθι.
  Από τους Οδοντιάτρους ξεχώρισαν οι Σφέικος, Πετρίδης, Κοτσάνος ενώ από τη Φαρμακευτική η τετράδα των παλιών Ντόντης, Τσιρώνης, Σιώρας και Μήτρου κράτησαν ο καθένας σε διαφορετικό σημείο την ομάδα  μέσα στο παιχνίδι.


Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς ένα παιχνίδι με θέαμα, πολύ δυνατές φάσεις και ενδιαφέρον για την εναλλαγή του σκορ, όμως όσοι το είδαν συμφώνησαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών σε Final Four, χάρη και στους παίκτες που αποτελούσαν τις δύο ομάδες.