Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019 – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ !










    Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Ηλεκτρολόγοι κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή, έχοντας καταστεί η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης στη δεκαετία του 2010 ! Στο σημερινό Τελικό επικράτησαν 80-65 της Φαρμακευτικής που είχε εξαιρετική παρουσία στην Τελική φάση.

    Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους : 8 συμμετοχές σε Final Four τα τελευταία 9 χρόνια, 5 συμμετοχές σε Τελικό, 3 συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Μετά τη σημερινή ημέρα αυτοί οι αριθμοί είναι τα νέα ρεκόρ στη διοργάνωση, τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε πολλά χρόνια για να δούμε εάν θα καταρριφθούν από κάποια άλλη ομάδα.




     Από την αρχή της χρονιάς οι  Ηλεκτρολόγοι θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεν ήταν όμως το μόνο. Οι Οδοντίατροι για παράδειγμα ήταν πέρσι αήττητοι ως τα προημιτελικά και φέτος ήταν αήττητοι ως το Final Four, κάτι που δεν είχαν καταφέρει ούτε οι Ηλεκτρολόγοι !


    Αυτό δείχνει τον ανταγωνισμό στη φετινή διοργάνωση, ενώ όσο αφορά την Τελική φάση, όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες συμφώνησαν ότι ήταν  αγωνιστικά από τις καλύτερες τα τελευταία 10 χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, στις οποίες ευχόμαστε να είναι εξίσου ανταγωνιστικές την επόμενη χρονιά.  


    Στον Μικρό Τελικό οι Οδοντίατροι κέρδισαν τους Χημικούς Μηχανικούς με 86-77, σε (άλλον) έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.




    Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με αναφορά στον κάθε αγώνα της ημέρας, στις απονομές των μεταλλίων και του Κυπέλλου του Πρωταθλητή, όπως επίσης στις βραβεύσεις του Πολυτιμότερου Παίκτη (MVP) και του Πρώτου Σκόρερ.