Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Πρωτάθλημα γυναικών
    To πανεπιστημιακό γυμναστήριο του ΑΠΘ επαναπροκηρύττει το πρωτάθλημα φοιτητριών καλαθοσφαίρισης, καθώς έως σήμερα δεν υπήρξαν επαρκείς δηλώσεις συμμετοχής.
   Οι προϋποθέσεις για να διοργανωθεί το πρωτάθλημα είναι να συμπληρωθούνε τουλάχιστον έξι (6) διαφορετικές ομάδες, οι οποίες να αποτελούνται από τουλάχιστον δώδεκα (12) παίκτριες η κάθε μία.
   Σε κάθε αγώνα θα πρέπει να εμφανίζονται τουλάχιστον εννέα (9) παίκτριες από κάθε ομάδα, προκειμένου αυτός να ξεκινήσει. Σε περίπτωση που σε δύο (2) αγώνες εμφανιστούν λιγότερες από εννέα (9) παίκτριες από κάποια ομάδα για να αγωνιστούν, η διοργάνωση θα διακοπεί.
   Η ΚΑΘΕ παίκτρια που θέλει να λάβει μέρος θα στείλει mail  (από το δικό της λογαριασμό η κάθε μία) στη διεύθυνση nikoskou@auth.gr, σημειώνοντας ονοματεπώνυμο,  αριθμό κινητού τηλεφώνου και ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ θα συμμετάσχει.
      Οι παίκτριες που ήδη έχουν ήδη δηλώσει με mail ότι θέλουν να πάρουν μέρος ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ (και όχι ως μέλη ομάδας), ΔΕΝ χρειάζεται να υποβάλλουν δήλωση καθώς ισχύει η προηγούμενη.


  Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ως την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ.
  Όσες φοιτήτριες δηλώνουν συμμετοχή δεν χρειάζεται να έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο  πανεπιστημιακό γυμναστήριο. Η εγγραφή θα χρειαστεί εάν διοργανωθούν οι αγώνες.