Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ (Μ.V.P.)






     Πολυτιμότερος Παίκτης του Final Four 2019 αναδείχθηκε ο Θοδωρής Πρωτούλης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.  Στη φωτογραφία με το tablet  της  MLS το ποίο δόθηκε ως έπαθλο από την εταιρία  MLS, η οποία είναι Χορηγός Τεχνολογίας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου για το 2019.







      H βράβευση του M.V.P. έγινε από τον Νίκο Χατζηβρέττα, ο οποίος είναι 
 ο μπασκετμπολίστας με τις περισσότερες  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (πατήστε για να τις δείτε) στη Θεσσαλονίκη. 

 Ενδεικτικά έχει αναδειχθεί :
Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδας 
 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης (EURΟLEAGUE) με τον Παναθηναϊκό 
 6 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας 
5 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας 
Πρωταθλητής Ρωσσίας (CSKA Μόσχας- Ντούσαν Ίβκοβιτς)
Πρώτος Σκόρερ στην Basketleague




     Δεν είναι πρώτη φορά που ο Θοδωρής Πρωτούλης διακρίνεται σε Τελική φάση της διοργάνωσης. Το 2014 στην πρώτη του συμμετοχή είχε αναδειχθεί Πρώτος Σκόρερ  και ήδη είχε δώσει δείγματα των ικανοτήτων  του,  που παρακολουθήσαμε τα επόμενα χρόνια. Είχε συνεχή παρουσία στους αγώνες της ομάδας του καθ’ όλη τη διάρκεια των Πρωταθλημάτων και συνέβαλε σημαντικά στο να βρίσκονται οι Ηλεκτρολόγοι 5 φορές σε Final Four τα τελευταία 6 χρόνια.

      Μάλιστα το 2017 που επίσης οι Ηλεκτρολόγοι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, είχε αναδειχθεί για άλλη μία φορά  Πολυτιμότερος Παίκτης  της διοργάνωσης.
     Είναι από τους καλύτερους παίκτες που παίζουν στο Πρωτάθλημα του Α.Π.Θ. και δεν είναι τυχαίο ότι  τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε συλλόγους Εθνικών Κατηγοριών της Ελλάδας.