Τρίτη 12 Απριλίου 2016

2ος Προημιτελικός Ανδρών, ΤΕΦΑΑ - Κτηνιατρική :79-48





ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ
 
 
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
 
 
 
       Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των προημιτελικών ήταν και ο αγώνας μεταξύ της Κτηνιατρικής και του ΤΕΦΑΑ.
 
      Οι Κτηνίατροι  είχαν τερματίσει δεύτεροι στον όμιλό τους και το ΤΕΦΑΑ στην τρίτη θέση, ήταν δηλαδή δύο ομάδες ουσιαστικά ισοδύναμες. Και οι δύο είχαν πάρει μέρος στους περσινούς Τελικούς, κάτι που αξίζανε αγωνιστικά και φέτος, όμως από τη στιγμή που τέθηκαν αντιμέτωποι στα προημιτελικά η ευκαιρία αυτή θα δίνονταν σε αυτόν που θα ήταν καλύτερος τη συγκεκριμένη ημέρα.
 
   Το ΤΕΦΑΑ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους του οι οποιοι ήταν αρκετά άστοχοι, και έτσι προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 26-12. Και στο επόμενο δεκάλεπτο όμως συνεχίστηκε η επιθετική δυστοκία της Κτηνιατρικής με αποτέλεσμα το ΤΕΦΑΑ να αυξήσει τη διαφορά σους 20 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο με τους Κτηνίατρους να έχουν πολύ άσχημα ποσοστά ακόμα και στις ελεύθυρες βολές έχοντας σκοράρει μόλις μία σε έντεκα προσπάθειες !
 
   Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Κτηνιατρική προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά και το κατάφερε σε ένα βαθμό κατεβάζοντάς την στους 10 πόντους. Όμως το ΤΕΦΑΑ αντέδρασε σωστά και άρχισε σταδιακά να απομακρύνεται στο σκορ, φτάνοντας στο 59-36 στο 30΄.
 
   Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το τελικό σκορ να φτάνει στο 78-49 και το ΤΕΦΑΑ να εξασφαλίζει για άλλη μία χρονιά τη συμμετοχή του στην Τελική φάση. Η Κτηνιατρική όπως αναφέραμε και νωρίτερα είναι μία ομάδα που αγωνιστικά θα άξιζε να βρίσκεται στα τελικά, όμως οι νοκ άουτ αγώνες των προημιτελικών είναι το κομβικό σημείο στο οποίο δεν υπάρχει το περιθώριο μίας μέτριας εμφάνισης.