Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Α΄ Ημιτελικός, Γεωπονία - Οικονομικό : 61 - 48





ΓΕΩΠΟΝΙΑ   2015



     Ο πρώτος ημιτελικός της Τελικής φάσης έγινε ανάμεσα στη Γεωπονία και το Οικονομικό.  Όπως συνέβη και σε όλους τους προημιτελικούς, το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και από τις δύο ομάδες και το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά χαμηλό. Λίγο πριν τη λήξη του η Γεωπονία πήρε μία σημαντική διαφορά για τα πρώτα 8 λεπτά (14-6), όμως με ένα τρίποντο λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου το Οικονομικό μπόρεσε να πλησιάσει και πάλι (14-9). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες άρχισαν να γίνονται πιο παραγωγικές στην επίθεση και η Γεωπονία αύξησε και άλλο τη διαφορά κάνοντας το σκορ στο ημίχρονο 37-26.

   Η ξεκούραση του ημιχρόνου βοήθησε αρκετά το Οικονομικό το οποίο παίζει με λίγους παίκτες κάτι που έχει επιπτώσεις στη διάρκεια της απόδοσής του. Έτσι η τρίτη περίοδος είχε επίσης πολύ χαμηλό σκορ (9-10) και η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων διατηρήθηκε κοντά στους 10 πόντους. Η τέταρτη περίοδος όμως ανήκε στη Γεωπονική η οποία άρχισε να αυξάνει τη διαφορά η οποία στα 4 λεπτά πριν τη λήξη έφτασε τους 16 πόντους.

Ο πίνακας δείχνει 59-43  τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη
και οι Γεωπόνοι έχουν αρχίσει ήδη να πανηγυρίζουν.


Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς οι παίκτες του Οικονομικού δεν είχαν τις δυνάμεις για να κάνουν το come back. Έτσι το παιχνίδι έληξε με 61-48 υπέρ της Γεωπονίας που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 2 μ.μ. το ΤΕΦΑΑ στο Μεγάλο Τελικό. Από την άλλη το Οικονομικό την Πέμπτη λίγο νωρίτερα (12 μ.μ.) θα διεκδικήσει
το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ιατρική.




ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   2015



     Για τη Γεωπονία ο Θωμαΐδης είχε 17 πόντους και ο Δαβάνης 13, ενώ για το Οικονομικό ο Απιδόπουλος είχε 12 και ο Τζάτσης 11.


*** Η ανάρτηση θα συμπληρωθεί και με άλλες πληροφορίες.