Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τα ζευγάρια των Knock Out αγώνων
     Η τρίτη φάση του Πρωταθλήματος είναι αυτή των προημιτελικών αγώνων, κατά την οποία ο νικητής του κάθε ζευγαριού εξασφαλίζει μία θέση στο Final Four.
     
   Έως τώρα έχουνε πραγματοποιηθεί  90 αγώνες για τη διοργάνωση, αριθμός ρεκόρ για τις 2 πρώτες φάσεις καθώς ως φέτος το Πρωτάθλημα τελείωνε μετά από 80 περίπου αγώνες. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή, καθώς ο αριθμός των ομάδων που πήρανε μέρος είναι ο μεγαλύτερος που υπήρξε ποτέ (26 ομάδες, επίσης αριθμός ρεκόρ), παρ' όλο που αυτή τη χρονιά τα κριτήρια ήταν αυστηρότερα από άλλες φορές.
   Τα ζευγάρια των αγώνων δημιουργήθηκαν μετά την τελική κατάταξη των δύο ομίλων της προηγούμενης  φάσης, καθώς οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις από 1 ως 4 διασταυρώνονται χιαστί (1-4, 2-3, 3-2 & 4-1). Έτσι  οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ των ομάδων :

1)  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
 
2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 
3) ΔΑΣΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ
 
4) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ  Όπως  έχει καθοριστεί από την ημέρα της κλήρωσης του Πρωταθλήματος, τα ζευγάρια των ημιτελικών δηλαδή των πρώτων αγώνων του Final Four θα είναι οι νικητές των αγώνων 1 & 3 και των αγώνων 2 & 4.