Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Μ.Μ.Υ. - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ : 71-62






ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Μ.Μ.Υ. 2012-13






ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2012-13



       Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Βασίλης Παπαχαρίσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μ.Μ.Υ. κ. Περικλής Μήτκας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κ. Χρήστος Αναγνωστόπουλος και ο υπεύθυνος Καθηγητής της ειδικότητας καλαθοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ κ. Χρήστος Γαλαζούλας.





           Από τις δύο ομάδες αυτού του ημιτελικού, αυτή που ξεχώρισε φέτος λόγω των αποτελεσμάτων της ήταν αυτή των Ηλεκτρολόγων καθώς έφτασαν στην Τελική φάση χωρίς να έχουν καμία ήττα. Όμως και η ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών έχει τα τελευταία χρόνια μία πολύ σταθερή πορεία η οποία φέτος επιβραβεύτηκε με τη συμμετοχή της στο Final Four, κάτι που πέρσι δεν κατάφεραν για μόλις ένα καλάθι.
       Κατά τη διάρκεια του αγώνα πάντως οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πραγματικά ισοδύναμες. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο όπου το σκορ ήταν 21-13 για τους Ηλεκτρολόγους, τα υπόλοιπα δεκάλεπτα έληξαν με επιμέρους σκορ 17-16, 14-14 και 19-19.
Αν και οι δύο ομάδες μέσα στη χρονιά έδειξαν ότι μπορούνε να πάνε τα παιχνίδια σε μεγάλα σκορ, σήμερα έδωσαν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και αυτό φάνηκε όχι μόνο από το σκορ των δεκαλέπτων αλλά κυρίως από τις δυνατές φάσεις που έγιναν και το πάθος των παικτών.
         Το ημίχρονο έληξε με σκορ 31-30 για τους Ηλεκτρολόγους, οι οποίοι όμως στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουνε μία διαφορά 9 πόντων με μεγάλη συμβολή σε αυτό του Βαρδουνιώτη που σημείωσε τους τελευταίους 9 πόντους της ομάδας του στο διάστημα αυτό. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν ισάξια την νίκη με το σκορ να είναι 64-60 για τους Ηλεκτρολόγους δύο λεπτά πριν τη λήξη, όμως με καλάθια κυρίως του Στέργιου Λέντη οι Ηλεκτρολόγοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη στη λήξη του αγώνα.

ΗΛΕΚΤΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΜΥ : Παπαγεωργίου 1, Φρουζάκης 6, Τρουμπύνης, Μπάκας 4, Μαντζιαρης 8(2), Βαρδιυνιώτης 12, Πρωτούλης 8, Τικτόπουλος, Μυλωνάκης 2, Κουρτίδης 6, Λέντης 17 (2),Μουστάκης 7

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ : Κυριαζίδης 9, Μπούτλας,Φοινικόπουλος, Πράττος 14(1), Ζαγανίδης 5, Αλεξόπουλος, Γκαραλέας 6, Μαργώνης, Ντίνας 9, Πανάγος 19, Φρειδερίκος.