Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Απονομές και βραβεύσεις του Final Four

       Αμέσως  μετά τη λήξη του Τελικού του πρωταθλήματος, ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων και των διπλωμάτων συμμετοχής για την κάθε ομάδα ανάλογα με την τελική της κατάταξη στο πρωτάθλημα. Τις απονομές έκαναν η  Αντιπρύτανις του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου κ. Σοφία  Κουίδου-Ανδρέου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου Καθηγητής κ. Σπύρος Κέλλης.
Τα μετάλλια του Τελικού



       Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του Final Four που ήταν ο Σωκράτης Ζυγούρας, παίκτης του τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών ο οποίος στους δύο αγώνες της διοργάνωσης πέτυχε 55 πόντους.
       Επίσης βραβεύτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης (Μ.V.P.). Τον τίτλο αυτόν κέρδισε ο Γιώργος Καραπίντσιος του τμήματος των Μαθηματικών που ήταν και οι Πρωταθλητές και η απονομή έγινε από τον κ. Κώστα Χαριτωνίδη, Πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του Αλεξάνδρειου Μελάθρου (Palais de Sports).
Τα βραβεία του πρώτου σκόρερ και του M.V.P.



          Τέλος, όσο αφορα  τις αγωνιστικές βραβεύσεις, απονεμήθηκε στην ομάδα των Μαθηματικών το κύπελο του Πρωταθλητή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου Καθηγητή κ. Σπύρο Κέλλη.
Το κύπελλο του Πρωταθλητή


           Πριν τις βραβεύσεις των ομάδων δόθηκαν αναμνηστικά στους διαιτητές του Τελικού και τα μέλη της Γραμματείας, οι οποίοι ορίστηκαν από το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές των αγώνων είναι αξιολογημένοι για  Εθνικές κατηγορίες, με υψηλότερη αυτή του κ. Ανέστη Πανταζή ο οποίος είναι διαιτητής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
     Τα αναμνηστικά δόθηκαν από τον πρώην Διεθνή διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Λεωνίδα Πανταζή.
Οι διαιτητές κ.κ. Πανταζής και Πολυχρονιάδης

    
        Πέρα από τις βραβεύσεις που έγιναν και αφορούσαν το αγωνιστικό μέρος του Final Four, υπήρξε και μία τιμητική διάκριση προς το Καθηγητή του τμήματος των Μαθηματικών και προπονητή της ομάδας κ. Παναγιώτη  Βασιλείου. Λόγω της ιδιαιτερότητας της διάκρισης αυτής, υπάρχει ξεχωριστή δημοσίευση  στο ιστολόγιο.


Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.