Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Μικρός Τελικός Πρωταθλήματος Ανδρών


 
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ  2015-16




 
 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ   2015-16



 
   Την Πέμπτη  19 Μαΐου ολοκληρώθηκε η Τελική φάση του Πρωταθλήματος μπάσκετ τουο ΑΠΘ.  Στον Μικρό Τελικό πήραν μέρος οι ομάδες των Ηλεκτρολόγων Μ.Μ.Υ. και των Μαθηματικών, οι οποίες αγωνίστηκαν για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου.


 
 
 


 


  Οι Ηλεκτρολόγοι που φέτος θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, παρουσιάστηκαν με πιο πλήρη σύνθεση σε σχέση με τους Μαθηματικούς που είχαν αρκετές απουσίες. Παρ' όλα αυτά το Μαθηματικό μπήκε πιο έτοιμο στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 20-13.




 
 
 

  Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου οι Ηλεκτρολόγοι πλησίασαν πολύ γρήγορα στο σκορ και ανάγκασαν τους Μαθηματιούς να πάρουν γρήγορα τάιμ άουτ. Το ίδιο συνέβη 5 λεπτά αργότερα καθώς φάνηκε ότι οι παίκτες του Μαθηματικού είχαν αρχίσει να κουράζονται. Παρά την κόπωση όμως το Μαθηματικό μπόρεσε να διατηρήσει μία διαφορά 5 πόντων στο ημίχρονο (38-33).




 
 

   Στην επανάληψη έγινε πλέον αισθητή η διαφορά στο βάθοςε των δύο πάγκων και με ένα επιμέρους 24-13 οι Ηλεκτρολόγοι πέρασαν μπροστά στο 30΄με 55-48. Η ίδια εικόνα υπήρξε και στο τέταρτο δεκάλεπτο και έτσι δίκαια οι Ηλεκτρολόγοι κατέκτησαν την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.






 
 
 
 
 
 




 
 






  Ευχαριστούμε θερμά τη φοιτήτρια του Αριστοτέλειου  Πανεπιστημίου  Γεωργία Σαράντη για την παραχώρηση των φωτογραφιών !





O αρχηγός των ΗΜΜΥ Γιώργος Τικτόπουλος
 
 
Πάρις Ακριτίδης (ΗΜΜΥ)
 
 
 
 
 
 
 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ  Χάλκινο Μετάλλιο





ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ