Τρίτη 17 Μαΐου 2016

A' Ημιτελικός : ΓΕΩΠΟΝΙΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ 83-66

 
 
 
 
ΓΕΩΠΟΝΙΑ
 
 
 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ
 
 
    Σήμερα  ξεκίνησε η Τελική φάση του Πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι πρώτες ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν η Γεωπονία και το Μαθηματικό, ανώ ακολούθησε το παιχνίδι των Ηλεκτρολόγων με το ΤΕΦΑΑ.
 
   Στο πρώτο παιχνίδι, από νωρίς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων καθώς οι Γεωπόνοι προηγήθηκαν με 14-4 αναγκάζοντας το Μαθηματικό να πάρει τάιμ άουτ μόλις στο τρίτο λεπτό. Ήδη το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 24-11 για τους Γεωπόνους, διαφορά η οποία αυξήθηκε αρχικά με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, όμως το Μαθηματικό άρχισε να μειώνει και κατάφερε να φτάσει σε απόσταση ενός καλαθιού (33-31) 3λεπτά πριν το ημίχρονο. Εκεί ήταν σειρά του Γεωπονικού να πάρει τάιμ άουτ, κάτι που φάνηκε ότι βοήθησε καθώς έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενο με 44-32.
 
    Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο (65-53), και παρά την τελευταία προσπάθεια του Μαθηματικού να επιστρέψει στο παιχνίδι, οι Γεωπόνοι κατάφεραν να σκοράρουν σε κάποια κρίσιμα σημεία και έτσι να διευρύνουν τη διαφορά με το παιχνίδι να λήγει 83-66.
 
  Έτσι το Γεωπονικό θα αντιμετωπίσει στον Τελικό το ΤΕΦΑΑ (Πέμπτη 19/5  2:00 μ.μ.), ενώ το Μαθηματικό θα διεκδικήσει το Χάλκινο μετάλιο στον μικρό Τελικό με αντίπάλους τους Ηλεκτρολόγους  (Πέμπτη 19/5  12:00).