Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δηλώσεις των δύο φιναλίστ - Φωτογράφιση με το Κύπελλο.

 
 
 
 
 
 
 
        Στο  Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο συναντήθηκαν δύο εκπρόσωποι των ομάδων που θα πάρουν μέρος στον αυριανό Τελικό του Πρωταθλήματος.  Για την  ομάδα της  Γεωπονικής Σχολής αυτός ήταν ο Αντώνης Δαβάνης και για τους Ηλεκτρολόγους Μ.Μ.Υ. ο αρχηγός της ομάδας Στέργιος Λέντης.  Οι δύο αθλητές φωτογραφήθηκαν με το Κύπελλο του Πρωταθλητή και κάνανε κάποιες δηλώσεις απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις :
 
 1)   Ποιά ήταν η πορεία της ομάδας σας ως τον Τελικό του Πρωταθλήματος;
 2)   Τι εικόνα έχετε για τον αυριανό σας αντίπαλο;
 3)  Ποιά είναι η άποψή σας για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο;
 
Αντώνης Δαβάνης  (Γεωπονική)
 
        1) Πέρσι πήραμε μέρος και πάλι στον Τελικό αλλά αντιμετωπίσαμε το φαβορί της διοργάνωσης που ήτανε το ΤΕΦΑΑ, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο αήττητο. Μετά τον αγώνα είπαμε ότι του χρόνου μπορεί να είναι η δική μας χρονιά και η εκπλήρωση αυτού του στόχου έρχεται μέσα από τη συμμετοχή μας στον Τελικό του Final  Four.
        2) Τους αντιπάλους μας τους συναντήσαμε και την προηγούμενη χρονιά στην τελική φάση, όμως αυτό ήταν στον ημιτελικό. Είναι μία γρήγορη ομάδα η οποία πιέζει σε ολο το γήπεδο και έχει καλό περιφερειακό σουτ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι που θεωρούμε ότι είναι ένα σημείο όπου υπερτερούμε.
       3)  Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια είνια πολύ καλή, και είναι μία ευκαιρία για τους φοιτητές να βρίσκονται στο γήπεδο και να συνεργάζονται μέσω των ομάδων με τους συμφοιτητές τους.
 
 Στέργιος  Λέντης (Ηλεκτρολόγοι ΜΜΥ)
     
          1)  Τα τελευταία χρόνια έχουμε συμμετάσχει  σε Final Four, όμως δεν είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο, παίρνοντας όμως τόσο το αργυρό όσο και το χάλκινο μετάλλιο. Φέτος λοιπόν από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του χρυσού μεταλλίου. Πιστεύω  ότι είμαστε μία δεμένη ομάδα, στην οποία οι παίκτες δε ξεχωρίζουνε ως μονάδες και βασιζόμαστε πολύ στο καλό κλίμα που υπάρχει. Με κάποιες προσθήκες που κάνουμε κάθε χρονιά προσπαθούμε να έχουμε μία σταθερή πορεία, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων.
         2)  Την ομάδα της Γεωπονικής τη γνωρίζουμε καθώς φέτος του αντιμετωπίσαμε σε προηγούμενη φάση του Πρωταθλήματος και τους κερίσαμε. Στον Τελικό όμως δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πεντάδα που αποτελείται από παίκτες ψηλού επιπέδου, γι' αυτό και τους σεβόμαστε απόλυτα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, αλλά πάνω από όλα να χαρούμε αυτό το παιχνίδι.
       3)  Προσωπικά συμμετέχω στη Διοργάνωση αυτή από το 2008 και τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν και πλεόν το Πρωτάθλημα έχει πολύ μεγαλύτερη προβολή.  Έχουμε δει ότι ενδιαφέρονται γι' αυτό και άνθρωποι εκτός του Πανεπιστημίου, ενώ τους αγώνες του Final  Four παρακολουθούν ακόμα και προπονητές ομάδων ή εκπρόσωποι παικτών, κάτι  που είναι πολύ θετικό για εμάς.
 


Οι δύο αθλητές  με το Κύπελλο του Πρωταθλητή
 
 
 
 
Δίπλα στο ενημερωτικό banner για το πρόγραμμα εθελοντισμού του   Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών που θα γίνει τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.