Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ : ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ : 69-57






ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2012-13




ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ 2012-13


 



 
 
Τον Πρόεδρο της Γεωπονικής Σχολής κ. Δημήτρη Κωβαίο υποδέχθηκε στο γήπεδο ο Υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηριου κ. Βασίλης Παπαχαρίσης.
 
 





 
        Στο δεύτερο ημιτελικό της ημέρας συναντήθηκαν η περσινή φιναλίστ του Πρωταθλήματος Γεωπονική, με την ομάδα των Μηχανολόγων Μηχανικών που έχει συμμετάσχει στα τελευταία τρία Final Four.
         Παρ' όλο που οι Μηχανολόγοι παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς μία πολύ καλή ομάδα με σταθερή απόδοση, φάνηκε να αιφνιδιάστηκαν από την αγωνιστικότητα των Γεωπόνων οι οποίοι υπερτερούσαν από άποψη σωματικών προσόντων αφού παρουσίασαν μία πεντάδα με αρκετά ψηλούς παίκτες.
        Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων καθώς οι Γεωπόνοι προηγήθηκαν στο 10΄ με 26-10 ενώ στο ημίχρονο η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους με το σκορ να φτάνει στο 43-21.
       Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Γεωπονικής έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού και ως το 30΄η διαφορά παρέμενε στους 20 πόντους, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Μηχανολόγοι έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια να επανέλθουν στο παιχνίδι και 4 λεπτά πριν τη λήξη κατάφεραν να κατεβάσουν τη διαφορά στους 9 πόντους. Κάπου εκεί όμως οι Γεωπόνοι περιορίζοντας τα λάθη τους κατάφεραν και πάλι να επιβάλουν το ρυθμό τους και παρά το επιμέρους 22-14 για τους Μηχανολόγους στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Γεωπονική κέρδισε το παιχνίδι με τελικό σκορ το 69-57.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ : Τρομπούκης 9, Αλεξανδρίδης 5, Ξάνθης, Τσαχάκης, Ανδρεάδης 2, Ντάλης 14, Μελισσόβας 1, Μαλούνας 18, Δαβάνης 20.


ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ : Συμεωνίδης 15, Νικολούδης 18, Αργύρης, Μπαλτατζής 2, Κουμπουρέλος 4, Νυφαντής 10, Γιακουμής, Βλάχος, Κωστής 2, Τασκούδης 6, Τρουμπούνης 2, Βούζας.