Τρίτη 21 Μαΐου 2019

FINAL FOUR ΑΝΔΡΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 92-68



   Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις ότι φέτος θα δούμε πολύ ωραίους αγώνες στην Τελική φάση της διοργάνωσης. Στον πρώτο Ημιτελικό οι περσινοί Πρωταθλητές Ηλεκτρολόγοι αντιμετώπισαν τους Χημικούς Μηχανικούς οι οποίοι συμμετέχουν στα Τελικά για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η φετινή τους χρονιά είναι από τις καλύτερες και φαίνεται ότι θα υπάρχει συνέχεια.


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ


    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και μάλιστα οι  Χημ. Μηχανικοί προηγούνταν (18-22), κάτι που δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς υπήρχαν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.
   Στη δεύτερη περίοδο οι Ηλεκτρολόγοι έκαναν τη διαφορά καθώς με ένα 31-9 ξέφυγαν στο σκορ και με +18 στο ημίχρονο φαίνονταν ότι ελέγχουν τον αγώνα. Στο δεκάλεπτο αυτό ο Αντώνης Γκαβέζος (Ηλεκτρολόγοι), είχε 19 πόντους με 5 τρίποντα 


ΧΗΜΙΚΟΙ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 


   Οι Χημ. Μηχανικοί παρά τις απουσίες κατάφεραν να επανέλθουν και με σκορ δεκαλέπτου 30-18 υπέρ τους άρχισαν να πλησιάζουν. Μόνο στο διάστημα αυτό ο Αριστείδης Γκαβέζος των Χημικών είχε 20 πόντους !

   Όμως κάπου εκεί οι δυνάμεις των Χημικών Μηχανικών άρχισαν να τελειώνουν και στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ηλεκτρολόγοι επικράτησαν άνετα με το τελικό 92-68.