Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Απονομές και Βραβεύσεις






         Μετά την λήξη του Τελικού έγιναν οι απονομές  διπλωμάτων και μεταλλίων , των ειδικών βραβείων ( Πρώτου Σκόρερ και Καλύτερου Παίκτη)  και του κυπέλλου του Πρωταθλητή.


        Οι απονομές ξεκίνησαν με αναμνηστικά διπλώματα στα μέλη της   Ομάδας Διαχείρισης & Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Δ.Α.Κ.) του Α.Π.Θ. που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους καθ' όλη τη διάρκεια της Τελικής φάσης.









     Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν επίσης στους κριτές του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης που ήταν παρόντες στους 4 αγώνες αλλά και τους διαιτητές του μικρού και του μεγάλου Τελικού.






       Κριτές των αγώνων ήταν οι κ.κ.  Γιώργος Χατζηιωάννου, Αφροδίτη Ποντίκη,  Μπάρι Κοέν και  Γιάννης Κωστής.


***********************************************************
     

       Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους διαιτητές του μικρού και μεγάλου Τελικού, οι οποίοι  ήταν ή είναι διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών.



       Οι διαιτητές του Τελικού κ. Τζανής Αγραφιώτης και κ. Χρήστος Πολυχρονιάδης, από το Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.





     Στο μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ.  Στάθης Αναστασιάδης (Σύνδεσμος Χαλκιδικής) και Χρήστος Πολυχρονιάδης.



*******************************************************************


Τι κύπελλο του Πρωταθλητή  μαζί με τα μετάλλια, τα διπλώματα και τα βραβεία.





  Την βράβευση της ομάδας του Μαθηματικού έκανε η κ. Μαρία Δατσέρη εκπροσωπώντας τη  "Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014"   που ήταν ο Υποστηρικτής  του Final Four 2014 του Α.Π.Θ.


Η κ. Μαρία Δατσέρη κατά τη βράβευση.

    




             Η ομάδα της Κτηνιατρικής παρ' όλο που συμμετείχε σε Final Four μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο κ. Νίκος Σταυρόπουλος.  

Ο κ. Σταυρόπουλος με τον Υπεύθυνο αθλητικών  προγραμμάτων του 
Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ κ. Βασίλη Παπαχαρίση





             Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος της Κτηνιατρικής κ. Πασχάλης Φορτομάρης βραβεύθηκε για την προσφορά του, καθώς ήταν παρόν ως προπονητής της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στη φωτογραφία με τους κυρίους Σταυρόπουλο και Παπαχαρίση.


       O κ. Φορτομάρης στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.  Μαζί του ο μεταπτυχιακός φοιτητής Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ο Υπεύθυνος της ομάδας των Κτηνιάτρων.





    Οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Υπολογιστών κατέκτησαν τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, κάτι που είχαν καταφέρει και την προηγούμενη χρονιά. Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων έκανε ο Καθηγητής του Τμήματος κ. Περικλής Μήτκας, ο οποίος παρακολούθησε και τον Τελικό.

Ο κ. Μήτκας με τον Αρχηγό της ομάδας των Ηλεκτρολόγων  Στέργιο Λέντη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους Υπεύθυνους συγκρότησης ομάδας για το Τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.



     Ο Νίκος Φρουζάκης τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος ήταν επίσης Υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια για τη συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση. 
     Παρ' όλο που οι Ηλεκττρολόγοι δεν κατέκτησαν το Πρωτάθλημα στις 4 συνεχόμενες συμμετοχές τους σε Final Four, η κατάκτηση 4 μεταλλίων δείχνει ότι υπήρξε οργάνωση  από τους Υπευθύνους τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου.





         Πριν από την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή έγινε η βράβευση του Πρώτου Σκόρερ της Τελικής φάσης και του Καλύτερου Παίκτη  (M.V.P.). Όπως κάθε χρόνο τις απονομές αυτές κάνουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Φέτος οι Πρώτοι Σκόρερ βραβεύθηκαν από τον Αρχηγό της ομάδας του Άρη  Αντώνη Ασημακόπουλο, ενώ ο Καλύτερος Παίκτης από τον Αμερικανό παίκτη του Άρη  Jeremy  Hunt.







Οι Πρώτοι Σκόρερ Στράτος Ρόκκος της Κτηνιατρικής και Θοδωρής Πρωτούλης 
των Ηλεκτρολόγων ΜΜΥ, με τον Αντώνη Ασημακόπουλο.



Ο Καλύτερος παίκτης της Τελικής φάσης  Πέτρος Στυλιανού 
παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Jeremy  Hunt.