Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι φιναλίστ του Πρωταθλήματος και τα έπαθλα.

     Την παραμονή του Τελικού του Πρωταθλήματος, εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για να φωτογραφηθούν με τα έπαθλα της διοργάνωσης. Δείτε τις φωτογραφίες (κάνοντας κλικ για να μεγαλώσουνε) και διαβάστε τις δηλώσεις τους για το Πρωτάθλημα και τον Τελικό.




Οι αθλητές είδαν για πρώτη φορά το κύπελλο του Πρωταθλητή....




...το οποίο φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν δυναμικά!



            Τι δηλώσανε οι  παίκτες των δύο ομάδων για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος του ΑΠΘ, την πορεία της ομάδας τους ως τώρα και τον αντίπαλό τους στον Τελικό:


Δημήτρης Αράπκουλες (ΤΕΦΑΑ):  Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίζουμε αγώνες και εκτός των υποχρεώσεων των ομάδων μας, γιατί σ' αυτούς παίζουμε πιό ελεύθερα και αυτό είναι πιό ευχάριστο. Στην αρχή μας δυσκόλευε λίγο το να συνδυάσουμε τις προπονήσεις  μας με τους αγώνες, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό αυτό δεν ήταν εμπόδιο. Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς και καθώς γνωριζόμασταν καλύτερα μεταξύ μας αρχίσανε να μαζεύονται και περισσότεροι παίκτες στα παιχνίδια.
       Όσο για τον Τελικό, οι αντίπαλοί μας έχουν αποδείξει ότι άξια έχουν βρεθεί ως εδώ. Θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός Τελικός και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές σ' αυτόν.

Θοδωρής  Αλεξανδρίδης (Γεωπονική) : Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στο Πρωτάθλημα του Πανεπιστημίου, το οποίο όταν το παρακολουθεί κάποιος από έξω νομίζει ότι το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό, όταν παίζεις όμως αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Φέτος οργανωθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα και είχαμε ακόμα πιο πολύ διάθεση από πέρσι, έχοντας σαν κίνητρο την διάκριση.
       Γνωρίζουμε ότι το ΤΕΦΑΑ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, καθώς πολλοί από τους παίκτες γνωριζόμαστε από τους αγώνες των συλλόγων μας. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πιό δύσκολος για εμάς αυτή τη χρονιά και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει.


        Μπροστά από την αφίσα του Final Four που σχεδιάστηκε από τον κ. Γιώργο Μπουχουρά, η οποία ενημερώνει για το ραντεβού του Τελικού την Πέμπτη 17/5 στις 14:00.


 Το κύπελλο του Πρωταθλητή καλαθοσφαίρισης για το 2012.


Τα βραβεία του Καλύτερου Παίκτη (MVP) και του πρώτου Σκόρερ.